Shenmue III E3 2019 Oynanış Videosu

11.06.2019 23:29 Gazali Çetinkaya

 
 
 
 
 
IGN Japonya, Shenmue III için oynanış videoları paylaştı. 

Shenmue III 19 Kasım'da PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 259,00 TL ve deluxe sürüm 319,00 TL'den ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu etkileyici aksiyon macera serisinin üçüncü oyununda, genç dövüş sanatçısı Ryo Hazuki ile tekrar bir araya gelerek çıktığı yolculuğa devam edin.
 
Baş düşmanınız ve babanızın cinayetinin ardındaki kişi olan Lan Di'yi kovalarken efsanevi Dragon ve Phoenix aynalarının sır perdesini kaldırın.
 
Düşmanlarınızla mücadele edin, çevrenizdekileri keşfedin ve düşman topraklarının derinliklerine doğru ilerlerken ipuçları toplamak için karakterlerle konuşun. İntikam peşinden koşmaya kısa bir mola vermek isterseniz birkaç mini oyunla biraz kafanızı dağıtın.
 
Ana özellikler
 
Zengin hikaye
Ödüllü oyun yönetmeni Yu Suzuki tarafından yazılan ve yönetilen bu oyunda, babası için adaleti yerine getirmeye çalışan bir gencin sürükleyici hikayesine kapılın.
 
Yoğun savaş
Gelişmiş dövüş mekanikleri kendi savaş tarzınızı özelleştirmenize ve normal, ileri düzey ve tılsımlı yetenekler kullanarak her defasında mükemmel vuruşu indirmenize imkan tanır.
 
Büyüleyici karakterler
Yol üzerinde karşılaştığınız kişilerle konuşmak için biraz zaman ayırın. Yolculuğunuzda size yardımcı olacak birkaç ipucunu ortaya çıkarabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler