Shenmue III'ün Satışları Deep Silver'ın Beklentilerini Karşılamadı

14.02.2020 08:15 Gazali Çetinkaya

 
Shenmue serisinin devam oyunu 18 yıl sonra oyuncularla buluştu fakat satışları beklendiği gibi iyi olmadı.
 
Yayıncı Deep Silver finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Shenmue III'ün beklentilerinin altında bir satış performansı sergilediğini belirtti. 2019'un sonunda PlayStation 4'teki oyuncu sayısının 50,000 olduğu belirtiliyor. Shenmue III'ün yanı sıra Biomutant ve Final Fantasy VII remake'in ertelenmesi de Deep Silver'ın gelirlerini yaklaşık 8 milyon dolar düşürmüş. 
 
Shenmue III zaten çıkış haftasında pek iyi satamamıştı. Japonya'daki ilk haftasında sadece 17,857 adet satabildi ve Birleşik Krallık'ta listeye 17. sıradan girebildi.
 
Satış verilerine yansımayan 70,000 adet kopya Kickstarter kampanyası destekçilerine gönderildi fakat ek 70,000 adet satış da Shenmue III için çok fazla bir miktar değil. 
 
Serinin yönetmeni Yu Suzuki her fırsatte dördüncü oyunu yapmayı istediğini belirtiyordu fakat satışların bu denli az olmasından sonra yeni bir Shenmue oyunu görme ihtimalimiz de azalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler