Sherlock Holmes The Awakened Remake için Yeni Fragman Yayınlandı

23.11.2022 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2006 yılında yayınlanan bulmaca macera oyunu Sherlock Holmes The Awakened'ın şu anda Remake (yeniden yapım) sürümü geliştiriliyor. Remake sürüm için dönem dönem yeni içerikler ve detaylar yayınlanıyor. Şimdi ise What is this Game? adlı yeni bir fragman yayınlandı. 
 
Yayınlanan fragmanda yeni oynanış görüntüleri, oyun süresinin ne kadar olacağına dair ayrıntılar ve Ukrayna'daki geliştirme ekibinden küçük bir bilgilendirme sekansı yer alıyor. 
 
Remake sürüm bizlere çok sayıda geliştirme sunacak
 
 
 
Sherlock Holmes: The Awakened'in Remake sürümü, modern grafikleri ve yeniden inşa edilmiş bir oynanışı oyunculara sunacak. Bu oyunda Sherlock Holmes rolünü üstlenerek, Avrupa ve ABD'deki bir dizi gizemli kaybolma olayını araştıracaksınız. Araştırmalarınız sürerken kendinizi korkunç Cthulhu Mitolojisi'nin merkezinde bulacaksınız.  
 
Oyuna getirilecek olan yeni özellikler:

- Unreal Engine 4 ile yeni grafikler ve öğeler eklenecek
- Yeni ve yeniden düzenlenmiş animasyonlar oyuna dahil edilecek
- Yeni oyun mekaniği eklenecek
- Ek yan görevler olacak
- Kullanıcı arayüzünde yenilemeler ve daha fazlası oyuna dahil olacak
- Yeni İngilizce seslendirme kayıtları ve birden çok dile çeviriler yapılacak
- Üçüncü şahıs kamera açısına geçiş yapılabilecek
- Küçük vakalar yeniden yazılacak.
 
Sherlock Holmes: The Awakened, Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler