Shin Megami Tensei 4, 3DS'e Özel Olarak Duyuruldu

30.05.2012 10:27 Alkan Adakaner

 
 
      Megami Tensei serisi Atlus'un en önemli yapımlardan biridir. Bu seri gerek konusu, gerekse de özgün tasarımı ile oyuncuların büyük saygı duyduğu özelliklere sahip. Persona serisinin de Megami Tensei'nin bir yan oyunu olduğunu belirtelim.
 
      Şimdi Atlus, Megami Tensei serisine yeni bir oyun daha ekliyor. Shin Megami Tensei 4, Nintendo 3DS'e özel olarak duyuruldu. Şu an için oyun hakkında herhangi bir ayrıntı ortaya çıkmış değil; fakat 3DS sahiplerinin şimdiden heyecanlanması gerektiğini söyleyebiliriz.
 
      Eminiz Shin Megami Tensei serisinin hayranları bu haberden sonra 3DS almak isteyeceklerdir. Bu tür oyunlar serinin hayranı olmayanların da 3DS'e sempatisini arttıracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei 4 Platformlar: 3DS Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler