Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Satışları 600 Bini Aştı

01.07.2022 19:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Atlus, son mali raporunda Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster'ın dünya çapında 600.000'den fazla sattığını duyurdu.
 
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster, Nintendo Switch ve PlayStation 4 için Ekim 2020'de Japonya ve Asya'da, ardından aynı platformlar ve PC için Mayıs 2021'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da yayınlandı. 
 
Öte yandan Kasım 2021'de Nintendo Switch için piyasaya sürülen Shin Megami Tensei V bu yılın Nisan ayı itibarıyla dünya çapında 1 milyon satış rakamını aştı. Megami Tensei serisi ise genel olarak dünya çapında 8.45 milyondan fazla sattı.
 
Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster'da elden geçirilmiş 3D modelleri ve arka planlar bulunuyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1413480/Shin_Megami_Tensei_III_Nocturne_HD_Remaster/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler