Shin Megami Tensei V için Scathach Fragmanı Yayınlandı

22.07.2021 10:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Atlus, Shin Megami Tensei V için Scathach'i tanıtan bir fragman yayınladı. Shin Megami Tensei V, Switch için 11 Kasım'da Japonya'da ardından 12 Kasım'da dünya çapında çıkacak.
 

 
Ana karakter, Tokyo'da yaşayan üçüncü sınıf bir lise öğrencisidir. Yurtta kalan ve Jouin Akademisi'ne devam eden kahramanımız, her gününü huzur içinde yaşıyordu.

Bir gün, o ve arkadaşları okuldan eve dönerken Shinagawa İstasyonu'ndan geçerler. Ancak yakınlarda bir cinayet işlenmiş ve istasyon kapatılmıştır. Bu yüzden arkadaşları ve ana karakterin yolları ayrılır. Kahramanımız ortalıktan kaybolan arkadaşlarını aramak için yakındaki bir tünele doğru yol alır. Ancak tünel çöker ve bilincinini kaybeder. Uyandığında kendini harap ve ıssız bir Tokyo şehrinde bulur.
 

 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei V Platformlar: Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler