Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a Kıdemli Danışman Olarak Katıldı

17.06.2022 11:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix'te geçirdiği 28 yıl aradan sonra emekli olan Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a hem kıdemli danışman hem de yan kuruluşları ForwardWorks'e yönetim kurulu üyesi olarak katıldığını duyurdu.
 
Hashimoto konu hakkında şunları söyledi: "Bu kadar çok gönderi paylaştığım için özür dilerim. Ancak bugünden itibaren hem Sony Music Entertainment'ta kıdemli danışman olarak hem de yan kuruluşları ForwardWorks'te yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya başladığımı sizlere duyurmak istedim.
 
Önceki rolümde, hem sektördeki diğer kişiler hem de hayranlarım tarafından her zaman desteklenmiştim. Bu aşamada yine eğlence sektörünün gelişmesine odaklanacağım. Kendi başıma yeni bir sayfa açıyorum. Ancak bu yeni rollerde tam olarak ne üzerinde çalıştığımı paylaşamam. Zamanı geldiğinde sizi yeniden bilgilendireceğim.
 
64 yaşımda çıktığım bu yol benim için yeni bir macera olacak. Bana verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bu mesajımı dünyanın dört bir yanında bulunan hayranlarım için yazıyorum."
 
Shinji Hashimoto, Square Enix'te uzun yıllar boyunca çalışmış Final Fantasy serisinin eski marka yöneticisi. Square Enix'ten öncesinde ise Bandai'de çalışıyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler