Shinji Mikami'den Yeni Hayatta Kalma-Korku Oyunu

Resident Evil serisinin ilk oyunlarına benzeyen bir korku oyunu bizi çok memnun edecektir
25.04.2012 09:59 Alkan Adakaner


     Resident Evil serisi ile gönlümüzde taht kuran daha sonra ise Capcom'dan ayrılan Shinji Mikami korku oyunu severlerin gözünde çok önemli bir yere sahiptir. Resident Evil serisinin ilk oyunlarının tasarımcısı olan Mikami'yi en son Platinum Games bünyesinde Vanquish adlı oyunu geliştirirken iş başında görmüştük.
 
      Daha sonra Tango Gameworks adındaki firmasını kuran Mikami'nin bu stüdyosu kısa bir süre sonra Bethesda tarafından satın alınmıştı. Şimdi Bethesda çatısı altında çalışan Mikami yeni bir hayatta kalma-korku oyunu hazırlıyor. 
 
     Yeni oyununun adının "Codenamed Zwei" olduğunu açıklayan Mikami bu oyunu 2013 yılında piyasaya çıkarmayı hedefliyor.  Bu oyunun içeriği hakkında henüz bir bilgimiz yok, ama korku oyunu olması bile bizi heyecanlandırmaya yetiyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler