Shinji Mikami'nin Zorlu Çocukluk Yılları

11.11.2010 11:21 Alkan Adakaner


 
    Şu sıralar başarılı oyunlarına bakıp hayranlık duyduğumuz Shinji Mikami, bildiğiniz gibi korku oyunlarının en önemli isimlerinden Resident Evil'ın yaratıcısı. Mikami'nin yaşamı da bir zamanlar korkunçmuş, tabi bunun Resident Evil ile bağlantısı yok.
 
    Mikami; Famitsu dergisine çocukluğu ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Babasının şiddete meyilli bir insan olduğunu ve her gün kendisine vurduğunu söyleyen Mikami; bir gün ev ödevini yapmadan yatağa gidince bakın neler olmuş:
 
    "Gecenin bir yarısı uyurken beni tekmeledi ve evin dışına çık dedi. Ben de pijamalarımla ve ayakkabılarım olmadan çıktım ve bana arabanın önünde durmamı söyledi. Daha sonra arabayla beni takip ederek evimizden sahilin kenarına kadar 5-6 kilometre koşturdu."
 
     Sahil kenarına vardıklarında Mikami'nin babası hiç bir şey demeden arabayla eve geri dönermiş. Mikami'nin son sözleri ise şu oluyor.
 
     "Bu durumu düşündüğünüzde, polis pijamalı ve yalın ayak bir çocuğu arabayla takip eden adamı görürse, onu göz altına almak ister, öyle değil mi?"
 
     Bazı insanların yaşamı hiç de kolay olmuyor. Bugünkü konumlarına gelene kadar oldukça zorlu yollardan geçmek zorunda kalıyorlar. Mikami'nin durumu da bir zamanlar hiç de kolay değilmiş.  
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler