Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın İlk Videosu

08.09.2011 13:31 Alkan Adakaner


     Tenchu'nun yaratıcısı Acquire tarafından Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Shinobido 2: Tales of the Ninja'nın ilk videosu yayınlandı. Shinobi ve Tenchu karşımı bir oyun bizi bekliyor.
 
      Playstation 2 için piyasaya çıkan ilk oyundan 6 ay sonra geçen Shinobido 2'de Zen adlı kahramanımız arkadaşlarının ihanetine uğramıştır ve ağır yaralı bir biçimde ölüme terk edilmiştir. Hayatta kalmayı başaran Zen bunun intikamını almak için bir Ninja olarak hayatına devam etmeye karar verir.
 
      Assassination adlı yeni bir özelliğin de bulunacağı oyunumuzda artık aksiyonun yanı sıra gizlilik içinde de düşmanlarımızı öldürebileceğiz. Bunu yaparken de Playstation Vita'nın dokunmatik ekranından da bolca yararlanacağımız söyleniyor.

      Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı belli olmayan oyunun ilk videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Grafikler Playstation Vita standartlarının altında görünüyor. Zaten Acquire'in oyunları genellikle grafiksel yönden pek üst düzey olmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shinobido 2: Tales of the Ninja Platformlar: VITA Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 22 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 42 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler