Shogun 2: Fall of the Samurai için Yeni Video

17.01.2012 14:05 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan ve strateji türünü ayakta tutan firmaların başında gelen Creative Assembly imzasını taşıyan Total War: Shogun 2'nin yeni bir genişleme paketi geliyor. Geçtiğimiz yılın son aylarında duyurusu yapılan oyun için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Shogun 2'nin hikayesinden 400 yıl sonrasını konu edinecek olan Fall of the Samurai'de adından da anlaşılacağı gibi samurayların düşüşüne şahit olacağız. Tıpkı Tom Cruise'un başrolü oynadığı Son Samuray filminde olduğu gibi Japon kültürü batıya kapılarını açmak zorunda kalacak ve oyunun genel dinamikleri de buna göre önemli değişiklikler gösterecek. 
 
     Yeni silahlar, diploması ve ordu düzeni gibi özellikleri içerecek olan bu genişleme paketinin videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler