Shogun 2'ye İçerik Paketi Geliyor

Shogun 2'ye İçerik paketi Geliyor
28.05.2011 00:50 Ersin Kılıç


     SEGA® Europe Ltd. ve SEGA® of America, Inc. bugün Total War: SHOGUN 2™ için hazırlanan ilk İndirilebilir İçerik Paketinin Steam üzerinden sunulduğunu duyurdu.

     Ikko Ikki Clan paketi, tek kişilik ve çokluoyuncu sefer modlarının yanı sıra çokluoyuncu savaşları için de kullanılabilecek olan, ünlü Budist isyancıları grubunu ekliyor. İçerik, sefer haritasına yeni bir ajan türü olan Ikko Ikki keşişini kazandırırken, Ikko Ikki için sekiz farklı birim, diğer gruplar için ise Warrior Nun birimini de ekliyor.

     Total War: SHOGUN 2, önceki oyunlarda bulunan 3D kara ve deniz savaşları, detaylı sefer haritası gibi özellikleri mükemmelleştirirken, heyecan dolu yeni çokluoyuncu deneyimleri ekleyerek başarılı Total War serisinin çıtasını daha da yükseltiyor. Total War: SHOGUN 2, 2011 Mart ayında piyasaya çıkmıştı.

                                                                                                                  Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Shogun 2 Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 15 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler