Silent Hill 2'de 2 Farklı Seslendirme Olacak

22.11.2011 20:30 Levent Polater

 
   Silent Hill: HD Collection yapım sürecine sokuldu sokulalı oyunseverlerin en büyük şikayetlerinden biri oyunun orjinal seslendirmelerinin değiştirilmesine olan tepkileri oldu.
 
    James Sunderland ve diğer karakterlerin orjinal sesleri Silent Hill: HD Collection için yeniden kaydediliyordu. Böyle extra masrafa giren Konami'ye hiç beklenmedik bir tepki yağdı ve orjinal seslendirmeleri bozmaması istendi ve Konami ise son aldığı kararı açıkladı; "Silent Hill 2'de 2 seslendirme de oyunda yer alacak!"
 
    Böylece oyunseverler orjinal veya yeni seslendirmeler arasında bir seçim yaparak oyunlarına başlayacaklar. Konami en orta yolu bulmuş, tebrik ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 17 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler