Silent Hill 2'nin Remake Sürümü Orijinalden 2 Kat Daha Büyük Olacak!

29.06.2023 19:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Polonyalı stüdyo Bloober Team tarafından oyunculara sunulan ve ikonik korku oyunlarından biri olan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Dusk Golem adlı kullanıcı tarafından sızdırılan bilgilere göre Remake sürümü orijinal sürümden iki kat daha büyük olacak.
 
Silent Hill 2 Remake sürümde yeni konumlar bulunacak
 
 
 
Sızıntı haberlerle karşımıza çıkan Dusk Golem, remake sürümün orijinalden sadece iki kat daha büyük olacağını değil aynı zamanda yeni görevlerin, yeni konumların ve belli oranda değiştirilmiş / düzenlenmiş bir hikaye içeriğinin yer alacağını açıkladı. Tüm bu detaylar göz önüne alındığında remake sürüm sadece yeni ve iyileştirilmiş oyun içeriğini değil aynı zamanda genişletilmiş bir paket şeklinde karşımıza çıkacak.  
 
Silent Hill 2'nin Remake sürümü bir süredir geliştiriliyor ve ilk ve tek fragman 2022'nin sonbaharında yayınlandı. O zamandan bu yana oyun hakkında herhangi bir detay verilmedi. Ancak bu sessizlik şu anda düzenli olarak özel haberler paylaşan Dusk Golem tarafından bozuldu.
 
Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak birkaç kaynağa göre oyun 2023'te piyasaya sürülebilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler