Silent Hill: Book of Memories'ten Ayrıntılar

Book of Memories multiplayer özelliklerine sahip ilk Silent Hill olacak.
04.01.2012 11:44 Gökhan Yılmaz

 
     Silent Hill: Origins ve Silent Hill: Shattered Memories gibi PSP oyunlarından sonra seri yeniden el konsollarına dönmeye hazırlanıyor. Silent Hill: Book of Memories, oynanışındaki köklü değişiklerle PlayStation Vita sahiplerine seslenecek.
 
     Book of Memories'te kendi karakterinizi yaratarak oyunun senaryosuna atlayacaksınız ve doğaüstü güçlerle mücadele ederken bir yandan da tanıdık yüzlerle karşılaşacaksınız. Serinin survival horror yapısından biraz daha sıyrılan yapım, aksiyona odaklanmış bir oynanışla karşınıza çıkacak.
 
     İzometrik kamera açısıyla düşman dalgalarına karşılık vereceksiniz. Oyundaki silahlarınız ise Silent Hill: Downpour'dakilere benzer olacak. Sınırlı mühimmat ve silaha sahip olacaksınız fakat bunların yerine ısırılma riski yüksek olsa da yakından mücadeleye girebileceksiniz.
 
     Grafik açısından ise Vita'nın tüm kaynaklarının kullanılmadığı düşünülüyor. Uzak kamera açısı çoklu düşman saldırılarında neyip olup bittiğini pek iyi yansıtamıyormuş. Gölgeler ve ışıklandırmalar ise yeterli düzeyde.
 
     Silent Hill: Book of Memories, Diablo tarzında oynanışı ve co-op desteği ile seriye farklı bir oyun olarak katılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Book of Memories Platformlar: VITA Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 6 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler