Silent Hill: Book of Memories'ten İlk Görüntü

17.08.2011 15:18 Alkan Adakaner


 
     Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Silent Hill: Book of Memories'in ilk görüntüsü Gamescom'dan sızdı. Oyunun yapım aşamasının ilk evresine ait bu görüntüyü Joystiq yayınladı.
 
     Bu ekran görüntüsüne baktığımızda dikkat ederseniz sol üst köşede Harry (Mason), James (Sunderland) ve Maria'nın isimlerini görüyoruz. Bu da oyunda multiplayer desteğinin olduğunun kanıtı.
 
     Kendi karakterinizi de yaratabileceğiniz oyunun hikayesinin ana senaryo ile bağlantılı olmadığı da Konami tarafından açıklandı. Yakın dövüş elementleri, tabancaların yanı sıra RPG unsurlarının da bulunacağı oyun hakkında şimdilik başka bir bilgi yok.
 
    Serinin diğer oyunlarından oldukça farklı olacağı çok açık olan Silent Hill: Book of Memories umarız bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Book of Memories Platformlar: VITA Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler