Silent Hill Etkinliğinde Duyurulacak Oyunlar Sızdırıldı

19.10.2022 16:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami geçtiğimiz günlerde Silent Hill Transmission adlı canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu ve bunun için bir Youtube linki bıraktı. YouTube linkinin açıklaması güncellendi ve etkinlikte neler gösterileceğine dair bilgiler bu açıklama kısmında yer aldı. Video açıklamasında PlayStation Store ön sipariş bağlantısı olarak Silent Hill 2 oyunu listelendi:
 
 
 
Herhangi bir tarayıcıda sayfa kaynağı da görüntülendi. Bu kaynakta video etiketleri görüldü. Video etiketleri aşağıdaki gibidir: 
 
 
 
Hem video açıklamasındaki Silent Hill 2 ibaresi hem de video etiketleri kaldırılmış olsa da bunlar YouTube sayfasının arşivlenmiş sürümlerinde (İngilizce, Japonca) hala görülebilir. Etkinlik 20 Ekim Perşembe günü TSİ 00:00'da gerçekleştirilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler