Silent Hill HD Collection PS3'e Özel Kalmayabilir

Silent Hill 2'yi HD olarak oynamak isteyen benim gibi çok sayıda oyuncu olduğuna eminim
13.06.2011 12:00 Alkan Adakaner


     Konami, E3 fuarında Silent Hill 2 ve Silent Hill 3'ün HD olarak Silent Hill HD Collection paketinin içinde satılacağını açıklamıştı. Yeni bir seslendirme kadrosuna da sahip olacak bu paket 2011 sonunda piyasaya çıkacak.
 
    Şu an için Playstation 3'e özel olarak raflardaki yerini alacağı açıklanan paketin diğer platfromlara da gelebileceği Vatra Games'ten Tomm Hulett tarafından açıklandı. Hulett, şu an paketi PS3'e özel olarak düşündüklerini, ama gelecekte durumun değişebileceğini belirtti.
 
    Zone of the Enders ve Metal Gear Solid HD koleksiyon paketlerini Xbox 360 için de duyuran Konami'nin Silent Hill'i de Xbox 360'a çıkarmaması için hiç bir neden yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler