Silent Hill: HD Collection'dan Görseller

Silent Hill 2'de ilk defa bir yaratıkla karşılaşacağımız sahne
19.08.2011 09:03 Alkan Adakaner


     Silent Hill 2 ve 3'ün HD sürümlerini bize sunacak olan HD Collection paketine ait yeni görüntüler yayınlandı. James Sunderland ve Heather Mason'ın maceraları HD olarak daha hoş bir atmosfer sunacak.
 
     Tabi oyunlardaki tek değişiklik HD görseller değil. Geliştirici ekip aynı zamanda seslendirme konusuna da el atmış ve yeni bir kadro ile daha kaliteli seslendirmeler sunmak istemiş. Umarız ilk sürümlerden daha başarılı seslendirmeler sunarlar.
 
     2011 yılı içinde piyasaya çıkmasını beklediğimiz Silent Hill: HD Collection'a ait yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler