Silent Hill: HD Collection'ın Gamescom Videosu

HD Collection bu efsane oyunları oynamayanlar için büyük bir fırsat
18.08.2011 01:45 Alkan Adakaner


     Konami şu sıralar Silent Hill serisi ile oldukça yakından ilgileniyor. SH: Downpour ve SH: Book of Memories gibi iki yeni oyunu hazırlayan firma bir yandan da Silent Hill HD Collection ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Silent Hill 2 ve Silent Hill 3'ün bulunacağı HD Collection'ı daha yüksek çözünürlükte oynayacağımız gibi karakterler de yeniden seslendirilecek. Oyunun Gamescom videosunda da yeni sesleri duyma şansı yakalıyoruz.
 
    İçerik olarak herhangi bir farklılık içermeyecek HD Collection, Playstation 3'ün yanı sıra Xbox 360 için de hazırlanıyor ve her iki platforma da aynı anda çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler