Silent Hill Türkiye'den Yeni Bir Dublaj Projesi

22.08.2012 00:12 Beril Sergün

 
     Silent Hill'e Türkçe kaynak olmak üzere kurulan ve 2007'den bu yana Türkiye'de ki ilk ve tek Silent Hill fan sitesi ünvanını elinde bulunduran Silent Hill Türkiye, 5.yılına özel başlattığı dublaj projesinin sonuna yaklaştı.
 
     Silent Hill 1,2,3,4: The Room, Origins, Homecoming ve Shattered Memories olmak üzere serinin 7 oyunun tüm ara videolar olmak üzere kendi oluşturduğu ve hiç bir kâr amacı olmayan kadrosu ile dublajlayan Silent Hill Türkiye, bu gönüllü organizasyonları sürdürmeyi düşünüyor.
 
     Bu süre zarfında Silent Hill Türkiye'nin yaptığı bütün işlere (Tam çözümler, alt yazılar vs.) ve en önemlisi dublajlara resmi Youtube sayfalarından yani buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Shattered Memories Platformlar: Wii PSP Geliştirici: Climax Entertainment Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 29 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler