Silent Hill Yönetmeni Yeni Projesinde Japonya'daki Ünlü Bir Yaratıcı ile İş Birliği Yapıyor

15.03.2021 14:00 Gazali Çetinkaya

 
Silent Hill, Siren ve Gravity Rush'ın yönetmeni Keiichiro Toyama, geçtiğimiz yıl Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak kendi bağımsız oyun stüdyosu Bokeh Game Studio'yu kurdu ve korku aksiyon macera türünde yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Al Hub ile röportaj gerçekleştiren Keiichiro Toyama, yeni projesinde Japonya'daki ünlü bir yaratıcı ile iş birliği yaptıklarını açıkladı. Kim olduğu söylenmedi.
 
Keiichiro Toyama "Oyunun hâlâ erken aşamalarındayız ve bu yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok fakat geniş çapta insanın keyif alabileceği bir deneyim oluşturmaya bakıyoruz." dedi ve oyunun Asya şehirlerinde geçmesini istediklerini belirtti.
 
"Söyleyebileceğim bir şey var o da Japonya'daki ünlü bir yaratıcı ile iş birliği için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu daha önce bahsetmediğimiz bir konuydu."
 
Oyun 2023'de multiplatform olarak çıkmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler