Silent Hill'in Yaratıcısı Yeni Bir Korku Aksiyon Macera Oyunu Üzerinde Çalışıyor

23.12.2020 16:34 Gazali Çetinkaya

 
Silent Hill, Siren ve Gravity Rush'ın yaratıcısı Keiichiro Toyama, bu ayın başında Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak yeni bağımsız oyun stüdyosu Bokeh Game Studio'yu kurmuştu.

Keiichiro Toyama, IGN Japonya ile gerçekleştirdiği röportajda, stüdyonun ilk projesi hakkında bilgiler verdi.

Korku temalı aksiyon macera türünde ve Keiichiro Toyama'nun önceki çalışmalarının hayranlarına hitap eden bir oyun olacak. Keiichiro Toyama'nun Sony Interactive Entertainment Japan Studio ve Konami'deki oyunlarından tanıdık gelebilecek iyi yazılmış, zengin dünyalarda aksiyon ve hikaye unsurları içerecek.

Silent Hill ve Siren'a mı yoksa Gravity Rush'a mı daha yakın bir temaya sahip olacağı sorulduğunda, korku odağının daha ağır bastığı belirtildi ancak hardcore bir korku oyunundan ziyade daha geniş bir eğlence deneyimi sunması amaçlanıyor.

Planlanan çıkış tarihi 2023. Geliştirilme sürecinin henüz çok erken aşamalarında. Ana platform PC olarak geliştiriliyor fakat oyunu mümkün olduğunca fazla konsol platformuna da getirmek istiyorlar.
 
Epey büyük bir ekip tarafından yapılıyor. Daha önce Siren serisinin baş karakter tasarımcısı, Puppeteer baş oyun tasarımcısı ve The Last Guardian yapımcısı Kazunobu Sato ve Siren ve Gravity Rush serilerinin baş oyun tasarımcısı Junya Okura da ekibe dahil. Yeni projede Keiichiro Toyama yaratıcı, Kazunobu Sato yapımcı ve Junya Okura oyun yönetmeni rolünde.

İlgili İçerik Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 31 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler