Silicon Knights ve Epic Games'in Dava Sonuçlandı

Bu davanın açılması Silicon Knights'ın sonunu getirdi
11.01.2014 13:00 Alkan Adakaner


     Silicon Knights ve Epic Games arasında uzun süredir devam eden Unreal Engine'in kullanım hakları ile ilgili dava sonuçlandı. Daha önce 9.2 milyon dolar ceza ödemeye çarptırılan Silicon Knights'ın cezası kesinleşti.
 
    Aslında Silicon Knights bir süre önce kapılarına kilit vurmuştu ve geliştiriciler başka firmaların çatısı altına girmişlerdi. Firmanın ofisindeki eşyalar bile satılmıştı. Bakalım Epic Games alacaklarını nasıl temin edecek?
 
    Bu dava sebebiyle Silicon Knights'ın Too Human gibi Unreal Engine kullanan oyunlarınn piyasadan toplatılması bile kararlaştırılmıştı. Geliştiricinin bu oyundan beklediğini bulamaması sonunu hazırladı diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Too Human Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Temmuz 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 36 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler