SimCity 2013'ten Heyecan Verici Detaylar

Hayallerinizdeki şehri kurmak için 2013'e kadar beklemek zorundasınız.
07.03.2012 12:53 Gökhan Yılmaz

 
     EA'in oyun servisi Origin'de yeni SimCity bilgileri yayınlanmaya başladı. Oyunun sızan videosu ve ardından GDC'de yayınlanan resmi duyuru videosunun ardından yoğun detaylara hazır olun.
 
     - 16 kişiye kadar destek veren Multiplayer
 
     - İlk defa bölgeleri arkadaşlarınızla tasarlama olanağı
 
     - Bölgesel ve global görevleri arkadaşlarınızla yaparak SimCity World'ü değiştirebilmek
 
     - SimCity, GlassBox isminde oyun motorunu kullanıyor. Bu oyun motoru her Sim'in kontrolünden, birden çok şehri aynı anda yönetmeye izin verecek güçte.
 
     - Limited Edition  60 Euro, Deluxe Edition ise 80 Euro olacak. Bu sürümler Super Hero HQ ve Evil Villain Lair ekstalarına, yeni karakterlerine, suç dalgalarına ve eşyalarına sahip olacak.
 
     - Deluxe Edition'da İngiltere, Fransa ve Almanya olmak üzere bölgesel şehir setleri bulunacak. Bu setler Eyfel Kulesi, Brandenburg Geçidi ve Big Ben gibi belli başlı yapıları da içerecek. Ayrıca yine şehirlere özel çift katlı otobüsler (Londra), hızlı trenler (Almanya) ve polisler bulunabilecek (Fransa Polisi gibi).
 
     - Oyun içerisinde vereceğiniz en küçük karar bile şehrin şekillenmesinde etkili olacak. Şehirleriniz şekillendirecek, içerisindeki Sim'leri destekleyeceksiniz.
 
     - Fabrikasyona yöneldiğinizde ekonominiz yükselecek fakat Sim'lerinizin sağlık giderleri çevre kirlendikçe artacak. Çevreci teknolojileri kullandığınızda ise Sim'lerinizin yaşam şartları yükselirken yüksek vergi ve işsizlik tehlikeleriyle karşılaşacaksınız.
 
     - Arkadaşlarınızla takım olarak evrensel etkinliklere katılabileceksiniz. Uzay gemisi programına katılabilecek, Karbon emisyonunu düşürecek çevreci teknolojiler geliştirebilecek ve dünya harikaları inşa edebileceksiniz. Bölgesel ve evrensel sıralamalarda boy gösterecek, en zengin, en kirli, en mutlu veya ziyaret edilesi en iyi yer gibi dallarda birincilik koşturacaksınız.
 
     Bu bilgiler eşliğinde SimCity'nin sistem gereksinimleri de açığa çıktı:
 
 - İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ veya üzeri işlemci / Intel Core 2 Duo 2.0 GHz veya üzeri
 
 - Bellek: 1.5 GB RAM (Windows XP) / 2 GB RAM (Windows Vista, Windows 7)
 
 - Ekran kartı: ATI X1800, nVidia 7800 veya Inten 4100 entegre ekran kartı veya üzeri (Minimum 256 MB ve Shader 3.0 destekli)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 7 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler