SimCity, Avrupa Açılışına Daha İyi Hazırlanıyor

06.03.2013 12:30 Gökhan Yılmaz

 
     SimCity'nin Kuzey Amerika'da satışa çıkmasının ardından yine Diablo III'tekine benzer bir problemin olduğu görülmüştü. Oyuncular tek kişilik olsun veya olmasın oyunu oynayabilmek için Launcher'da yarım saatlik kuyrukları beklemek zorunda kalmışlardı. Origin'in bağlantı sorunları ve oyunu önceden yüklemiş olanların bile oyuna girebilmek için sıra beklemeleri büyük tepki çekmişti. EA'den bu konu hakkında Avrupa açılışı için duyuru geldi.
 
     Yapılan duyuruya göre oyunun Avrupa çıkışında aynı problemlerin yaşanmaması için gereken önlemlerin alındığı söyleniyor. Tüm kullanıcılar sorunsuz bir şekilde oyunlarını oynayabileceklermiş.
 
     Bu arada artık sıra bekleyen oyuncuların sinirinden mi bilinmez fakat oyunun Metacritic skorlarına baktığımızda medya ve kullanıcı puanlarının arasında dev bir fark olduğu görülüyor. SimCity'nin medya incelemeleri yüksek iken (Ortalama 91) kullanıcı yorumlarına göre (Ortalama 29) önceki oyunlardan eksik görülmüş. Kullanıcılar EA'in The Sims vari DLC planlarından korkuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Squad Busters İnceleme (Video) 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler