SimCity Cities of Tomorrow'un Çıkış Videosu Geldi

30.10.2013 11:48 Gökhan Yılmaz

 
     SimCity'in  gelecek paketi Cities of Tomorrow ön sipariş ile satışa sunulmuş durumda ve 11 Kasım'da çıkacak fakat şimdiden çıkış videosu yayınlandı. Origin üzerinden 30€'ya satılan ek paket ile şehirlerinizi gelecekte yönetmeye devame ediyorsunuz.
 
     Cities of Tomorrow'da aynı ana oyunda olduğu gibi şirketlerin insanları sömüreceği, işçilerin düşük ücretlerle çalıştıkları bir gelecek mi; yoksa yeşile dayalı, temiz teknolojilerin kullanıldığı bir gelecek mi istediğinize karar vermeniz gerekecek. Şehirleriniz büyüdükçe bilim kurgu filmlerinden çıkmış dev gökdelenlerle kaplanacak ve araçlarınız gök yüzünde süzülecek.
 
     Önceki oyunda da bulunan oynanışın aynısını görsel olarak yeniden tasarlayıp ek paket olarak sunmak yerine umarız oyuncuların, büyük haritalar gibi gerçek isteklerine de önem verilmiştir. Aşağıdan çıkış videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler