SimCity için Kesintisiz İnternet Bağlantısı Gerek

E3'te oyunun multiplayer özellikleri gösterilecek.
20.04.2012 11:58 Gökhan Yılmaz

 
     Yeni SimCity'nin tanıtım videolarını ve duyurusunu gördüğünüzde avucunuzun içi kaşınıyor ve oynamak için sabırsızlanıyor musunuz? Eğer bu oyunu oynamak istiyorsanız kesintisiz internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor. Yapımcı ise bu konu hakkında şunu söylüyor: "Kesinlikle değecek!"
 
     Önümüzdeki sene PC'ye özel çıkacak oyunda multiplayer seçeneği de bulunuyor ve bu özelliği önümüzdeki E3 fuarında gösterdiklerinde ne kadar harika olduğunu düşünecekmişiz. Fakat bu özellikle birlikte oyunun sürekli olarak internet bağlantısı istiyor olması oyuncuları endişe içerisinde bırakıyor.
 
     Şehirlerin birbirleri ile etkileşim içerisinde olması nedeniyle, oyunun, yapımcının sunucularıyla sürekli iletişim içerisinde olması gerekiyor. Diyelim ki şehrinizde yangın çıktı ve bunu söndürebilecek bir altyapınız bulunmuyor, bu durumda yan şehirler sizin yardımınıza koşabilecek. Oyunun başında olmasanız bile, hatta oyun kapalı olsa bile şehriniz yaşamaya devam edecek.
 
     Geçtiğimiz günlerde sürekli internet bağlantısı gereksinimi açıklandığında tepki çeken ve EA tarafından "Sadece oyunun açılışında gerekli olacak olacak" şeklinde düzeltilen internet bağlantısı sorunsalı hâlâ devam ediyor. Maxis, bu kadar tepki çekeceklerini daha önceden tahmin etmiş. Şu an oyun boyunca bağlı olmamız gerektiği söyleniyor, bakalım ileriki günlerde yine değişecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 28 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler