SimCity'de Şehirleriniz Bulutlara Emanet

19.07.2012 09:10 Tunahan Başol


     Maxis'in geliştirdiği ve EA'in dağıtıcılığını üstlendiği SimCity ile ilgili yeni bilgilere daha çok geliştirici günlükleri sayesinde ulaşıyoruz.  Fakat bu sefer SimCity'nin sitesi üzerinden önemli bir bilgi oyuncularla paylaşıldı.
 
      Oyunun kreatif direktörü Ocean Quigley tarafından yapılan bu açıklamada oyunda kuracağımız şehirlerin her zaman güvende olacağından bahsedilmiş.
 
"Şehirleriniz bulutlarda kayıtlı olacak, ve hangi PC'den isterseniz isteyin, kendi şehrinizle oynayabileceksiniz. Eğer PC'niz çalışmıyorsa veya bozulduysa şehirleriniz güvende. İsterseniz arkadaşınızın PC'sine geçip, oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. SimCity'yi yüklemeniz umrumuzda değil. Şehirleriniz bulut üzerinde olduğundan biz sizlere çevrimiçi zengin bir görselleştirme sunabiliriz."
 
     Sadece bu açıklamalara bakarak bile oyunun oldukça iddialı geldiğini söyleyebiliriz. Sabırsızlanıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 18 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler