SimCity'den Gamescom'a Özel Ekran Görüntüleri

16.08.2012 11:41 Tunahan Başol


     Devam etmekte olan Gamescom 2012 fuarından haberler, videolar ve ekran görüntüleri yağmaya devam ediyor. Bu sefer ise Electronic Arts'ın fuarda oynanabilir olarak sunduğu SimCity'den yeni ekran görüntülerini sizlere sunuyoruz.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntülerinden 4 tanesi sizleri yaşayan bir şehre davet ediyor. Arabalar, topluluk halinde konuşan insanlar, birbirlerine benzemeyen yapılar ve dahası gerçekten etkileyici. Diğer 3 ekran görüntüsü ise oyunda bulunacak olan arayüzü bizlere gösteriyor. Arayüzün de hoş göründüğünü söyleyebiliriz.
 
     Son olarak bu ekran görüntülerinde gördüğünüz grafiklerin, oyunun son haline ait olmadığını hatırlatalım. SimCity 2013 yılında PC ve Mac için çıkacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 16 Dk önce Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 5 Saat önce Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 7 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 7 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler