SimCity'e Mod Desteği Gelebilir

12.05.2013 13:26 Samet Konuksal


    Sorunlu bir çıkışın ardından gelen güncellemelerle kendini toparlayan SimCity adına yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 3.0 yamasına kavuşan SimCity için bu kez mod desteği konuşulmaya başladı.
 
    IncGamers'a konuşan Maxis'ten Kip Katsarelis, stüdyo olarak SimCity adına modlarla ilgili bir planlarının olduğunu söyledi. Konuyla ilgili eski SimCity oyunlarına mod geliştiren kişilerle görüştüklerini belirten Katsarelis, "Maxis olarak, oyunlarımızın modlanmasına karşı değiliz, hatta bu durumdan memnun kalırız." sözünü söyledi.
 
    Katserelis'in anlattıklarına göre Maxis'in konuyla ilgili Steamworkshop misali bir projesi varmış. Maxis, hem SimCity hem de The Sims oyunları için Steamworkshop gibi bir platform geliştirecek ve böylelikle oyuncular da yapılan modlara bir arada göz atabilecekler.
 
Tabii bunlar şimdilik sadece 'plan'. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 5 Dk önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 23 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler