SimCity'nin Offline Modu Nihayet Geliyor!

13.01.2014 16:08 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin Mart ayında çıkan SimCity, oynanışını etkileyen DRM sistemiyle büyük eleştiri toplamıştı. Yaptığının daha fazlasını yapabilecek kapasitedeyken, online DRM'sinden kaynaklanan problemlerden dolayı tepki alan SimCity için beklenen duyuru, neredeyse bir sene sonra geldi. 
 
    SimCity'nin resmi sitesinde yayınlanan blog yazısında, oyunun offline modu resmi olarak duyuruldu. Belirtilenlere göre oyunun bir sonraki güncellemesinde, yani Update 10 ile SimCity'nin online DRM sistemi kaldırılacak. Böylelikle oyunu EA'in sunucularına bağlanma gereksinimi duymadan oynayabileceksiniz. Güncellemenin yayınlanma tarihi henüz belli değil.
 
    Ne diyelim, imkansız diye bir şey yokmuş gerçekten de. Evet, Maxis'ten oyunun çıktığı dönemde gelen "SimCity'nin online sistemini kaldırabilmemiz imkansız." açıklamalarını kastediyorum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler