SimCity'nin Online Altyapısı Oyuncuları Kızdırdı

06.03.2013 00:38 Samet Konuksal


    Aslında singleplayer odaklı bir simülasyon oyunu olsa da, EA'in oyuncuları Origin'e çekme çalışmamlarının kurbanı haline gelerek online DRM sistemiyle piyasaya sürülen SimCity adına oyuncular sinirlenmeye başladı. Amerika çıkışını yapan oyunun online altyapısının yetersizliği epey tepki çekti.
 
    Alınan raporlara göre oyuncular SimCity'nin tek kişilik modunu oynamak için bile saatlerce online kuyruklarda bekliyor ve oyuna girmeyi başarsalar da kısa süre içerisinde sunucudan kopma hatasıyla birlikte ayrılıyorlar. Hatta durumdan etkilenen sadece SimCity'nin sunucuları değil. Reddit, NeoGaf gibi sosyal mecralarda paylaşılanlara göre SimCity'nin yoğunluğu sayesinde EA'in Origin servisi bile anlık çökmeler yaşıyor.
 
    Şu an için konuyla ilgili ne Maxis'ten, ne de Electronic Arts'tan bir açıklama gelmiş değil. Fakat sinir katsayılarının bu Cuma günü oyunun Avrupa çıkışıyla birlikte yükseleceği kesin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler