SimCity'nin İkinci Betası Duyuruldu + Yeni Video

08.02.2013 20:14 Tunahan Başol


     PC oyuncularının büyük merakla beklediği ve çıkışına yaklaşık olarak bir ay kalan SimCity'nin yeni beta tarihi duyuruldu ve ön sipariş içeriği için yeni bir video yayımlandı.
 
     Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen betanın ardından oyunun ikinci betası 17 Şubat'ta başlayacak. Buradan kayıt olabileceğiniz beta için son başvuru tarihi ise 11 Şubat olarak belirlenmiş. Muhtemelen bu beta, SimCity'nin son betası olacak, bu yüzden oyunu denemek isteyenler mutlaka kayıt yaptırmalı.
 
     Oyun için yeni bir video da yayımlandı. Bu videoda, oyunu ön sipariş eden oyuncuların sahip olacağınız içerik gösterilmiş. Oyuna süper kahramanları ve kötü karakterleri ekleyecek olan bu DLC oyunun 'Limited Edition' sürümünde ücretsiz olarak gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 20 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler