Simülasyon Oyunu Car Detailing Simulator 13 Nisan'da Geliyor

10.04.2022 12:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılar Games Incubator ve PlayWay S.A., geliştirici GameFormatic S.A. ekibinin simülasyon araç tamir oyunu Car Detailing Simulator 13 Nisan'da PC'ye çıkış yapacak. Oyunun Türkçe dil seçeneği bulunuyor.
 
Car Detailing Simulator oyununda, müşterilerinizi memnun edin ve taleplerini karşılayın. Size verilen araçları cilalayın, temizleyin ve işinizi büyütün. Unutmayın, her küçük detay oldukça önem arz ediyor. Müşteri memnun etmekten de çekinmeyin.
 
Büyük araba yenileme işinizi büyütün ve büyük pazarlara açılın. Car Detailing Simulator oyununda, kendi ekipmanlarınızı satın alın, her türlü zorlu işlerin üstesinden gelin ve gelirinizi arttırın. Siparişleri kabul edin, pazarı şaşırtın ve simülasyon dünyasına giriş yapın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1433570/Car_Detailing_Simulator/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Car Detailing Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Games Incubator Dağıtıcısı: Games Incubator Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler