Simülasyon Oyunu Hello Kitty Island Adventure, Apple Arcade için Duyuruldu

29.06.2023 17:51 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Sunblink, Hello Kitty ve arkadaşlarına dayanan, anlatı odaklı bir yaşam simülasyonu oyunu olan Hello Kitty Island Adventure'ı duyurdu. 28 Temmuz'da Apple Arcade aracılığıyla piyasaya sürülecek.
 
Sanrio'nun pazarlama, marka yönetimi ve kreatiften sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jill Koch bir basın açıklamasında, "Sanrio'da yaptığımız her şeyin merkezinde temel değerlerimiz olan dostluk, nezaket ve kapsayıcılık var. Hello Kitty ve arkadaşlarının yer aldığı en yeni oyunumuzda, hediyeler vermek, nezaket yaymak ve gülümsemeler yaratmak ön plandadır. Hayatta olduğu gibi, nezaket eylemleri inanılmaz bir sıcaklık yaratabilir ve insanların yaşamları üzerinde böylesine olumlu bir etki yaratabilir.'' dedi.
 
My Melody, Big Adventures Park'ta bir hediyelik eşya dükkanı açmaya davet edildiğinde Hello Kitty'yi ve siz de dahil olmak üzere arkadaşlarını davet eder. Ancak işler ters gider, arkadaşlar ayrılır ve park terk edilmiş halde bulunur. Issız tema parkını eski ihtişamına kavuşturmak ve nihai ada cennetini yaratmak için Hello Kitty ile güçlerinizi birleştirin!

Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler