Simülasyon Oyunu Immortal Life, 28 Nisan'da Erken Erişim Olarak Geliyor

07.04.2022 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2P Games ve geliştirici YiFang Studio, yönetim simülasyon oyunu Immortal Life'ın 28 Nisan'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Immortal Life'ın Erken Erişim sürümü, eksiksiz bir hikayeyi, çok sayıda yan görevi, etkileşimli NPC''leri, inşaatın mümkün olduğu iki köy alanını ve temel simülasyon sistemini oyunculara sunacak. Bu sürecin 12 ile 18 ay arasında sürmesi bekleniyor. 
 
Rengarenk bir vadide yer alan yerleşim bölgesine katılın ve yakın zamanda yok edilen Taocu klanınızı restore etmenin bir yolunu arayın. Restore ederken huzurlu bir yaşama kucak açın. Çiftçilik yapın, inşa edin, arkadaşlar edinin, keşfedin ve daha fazlasını yapın. Bu dünyevi cennette ölümsüzlüğe giden yolu bulmaya çalışın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1201230/_Immortal_Life/

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler