Simülasyon Rol Yapma oyunu Nivalis'in Yayıncılığını 505 Games Üstlendi

15.06.2022 09:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Cloudpunk oyununun geliştiricisi ION LANDS, cyberpunk birinci şahıs yaşam simülasyonu oyunu Nivalis'i 505 Games'in yayınlayacağını duyurdu. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bunun yanı sıra ilk fragman da yayınlandı.
 
Şu an Nivalis'tesin. Geçinmek bu siber şehirde hiç de kolay olmayacak. Organlarının peşinde koşan çeteler, nefesinden bile vergi alacak olan Corp kuvvetleri ve dinmek bilmeyen deprem ve sarsıntılar... Bu şehir yarın bile denizin dibini boylayabilir, o yüzden bugün gününü gün etmeye bak.
 
Nivalis'te zamanını nasıl harcayacağın tamamen sana kalmış. Bu gerçekçi hava koşullarına sahip eşsiz ve gerçek hayat simülatöründe gece ve gündüz birbirini takip ederken sen, işini büyütmeye odaklanıp yabancılarla tanışarak farklı karakterlerle yüz göz olacaksın. Kimi dost olarak göreceğin ise sana kalmış. Voksel siber şehirde tehlike ve dostluk kol geziyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nivalis Platformlar: PC Geliştirici: ION LANDS Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler