Sine Mora Gelecek Hafta PC için Piyasaya Çıkıyor

Modern shooter oyunlarına başarılı bir örnek
02.11.2012 09:55 Alkan Adakaner


       İlk olarak Xbox 360 için piyasaya çıkan Digital Reality ve Grasshopper Manufacture'ın shooter oyunu Sine Mora, daha sonra ise Playstation 3 ve Vita için duyurulmuştu. Buna rağmen oyunu bu sürümlerinden ses seda çıkmamıştı. Şimdi ise oyun PC için duyuruldu.
 
       Bu duyurunun ilginç yanı ise Sine Mora'nın aylardır Sony konsollarına beklenmesine rağmen, PC'de duyurulmasından 1 hafta sonra piyasaya çıkacak olması. PC kullanıcıları 9 Kasım'da oyunu Steam üzerinden indirebilecekler.
 
       Xbox 360'ta 720p desteği veren konsol PC'ye ise 60 fps ve 1080p desteğiyle birlikte geliyor. Oyunun müziklerini Silent Hill serisinden tanıdığımız Akira Yamaoka'nın bestelediğini de hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sine Mora Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kalypso Media Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler