Sine Mora Xbox 360'a Özel Oldu

Sine Mora indirilebilir bir oyuna göre gayet başarılı grafiklere sahip
08.12.2011 22:29 Alkan Adakaner

     No More Heroes, Mad World gibi önemli oyunların geliştiricisi Grasshopper Manufacture'un TGS'de duyurusunu yaptığı ve bir videosunu yayınladığı Sine Mora adlı shooter oyununun Xbox Live Arcade'e özel olarak piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
       60 farklı değişim yapabileceğimiz uçağımız, karakterlerimiz ve zaman manipülasyon cihazımız ile zengin bir içerik sunması beklenen oyun rengarenk 3 boyutlu grafikleri ve 2D oynanışı ile beğeni toplayacak gibi görünüyor.
 
      Sine Mora'nın çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Buna rağmen Xbox Live Arcade'e şimdiden kaliteli bir oyun geliyor diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sine Mora Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Digital Reality Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Dk önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler