Singularity ve Yeni Transformers Çıkış Tarihleri

90'ların efsane bilgisayar oyunu Hexen, Raven Software'in ellerinde hayat bulmuştu.
12.02.2010 02:06 Talha Aynacı

Şirket finansal bilgilerinin aktardığı son konferansta Activision'ın aralarında yeni Call of Duty oyununda bulunduğu sırada ki projelerindende bilgiler edinmiştik.
 
Konferans sırasında Activision Dağıtım bölümü CEO'su Mike Griffith hem Singularity hem de Transformers : War of Cybertron yapımlarının çıkış tarihleri hakkında bilgi verdi. Edinilen bilgiye göre; son yıllarda beyazperdeye uyarlanan filmleri ile eski günlerindeki popülerliğini yeniden kazanan Transformers serisinde Cybertron'da yaşanacak bir savaşı konu edindiği oyunu Transformers : War for Cybertron mayıs aylarında meraklıları ile buluşacak.
 
Öte yandan Call of Duty : Modern Warfare 2'nin piyasayı vurduğu 2009 sonundan kaçan yapımlar arasında bulunan ve efsane yapımcı Raven Software tarafından geliştirilen; zamanı manipule edebildiğimiz eldivenlerimizle 1950'ler ve günümüz arasında yolculuğa çıkacağımız Singularity için çıkış tarihi haziran ayı olarak gösterildi.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Singularity Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Raven Software Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler