Singularity'de "Impulse Power" Nasıl Kullanılır?

28.05.2010 10:55 Alkan Adakaner


     Bütün güçlerimizin temelinde Time Manupilation Device'ın (Zaman Tahrif Cihazı) bulunduğu Singularity'de zamanı yavaşlatma, nesne ve düşmanlar için ileri-geri alma seçeneklerinin yanı sıra yeni bir gücümüz daha ortaya çıktı.
 
     Impulse Power adlı video'da tanıtılan bu güç sayesinde düşmanlara Impulse (Ani tepme) adlı yeteneğimiz sayesinde nasıl zarar verebileceğimiz gösterilmiş. Tabi sadece düşmanlara değil aynı zamanda nesnelere de bu yeteneğimiz sayesinde zarar verebiliyoruz.
 
     Bu yetenek özellikle silahımızla vurmamızın zor olduğu küçük canlı organizmalara toplu zarar verme konusunda oldukça işe yarayacak gibi  görünüyor.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Singularity Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Raven Software Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler