Singularity'den Gravity Control Videosu

06.06.2010 15:56 Ersin Kılıç


 
     Oldukça ilginç yapısı ve hikayesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Singularity için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyundaki en büyük yardımcımız olan Time Manipulation Device yani Zaman Manipule Cihazının yeni özelliklerini öğrenmeye devam ediyoruz. Daha önce zamanlar arası geçiş, sebep sonuç ve Impulse Power gibi güçlerini öğrenmiştik. Bugün ise oyunun Gravity Control özelliği için bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
    Oyunun daha önce açıklanan özellikleri ile nesneleri dilediğimiz gibi hareket ettirip bazı nesneleri de geçmemiz gereken yolları açmak için manipule edebiliyorduk. Mesela kapanmış bir kapı var ve kapının altında da ezilmiş büyük bir kutu. kutuyu manipule ederek eski haline getirip kapının açılmasını sağlayabileceğiz. Gravity Control'de ise nesnelere hükmedebiliyoruz. Sabit nesneleri düşmanlara atmak dışında mesela düşmanlarımızın bize attıkları roket mermilerini geri onlara püskürtebileceğiz.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Singularity Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Raven Software Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler