Singularity'nin "Deadlock" Adlı Videosu

21.05.2010 20:57 Alkan Adakaner


     Raven Software tarafından geliştirilen Singularity ilginç ve başarılı sunuma sahip videoları ile dikkat çekiyor. Oyunun daha önceki bir videosunda Time Manipulation Device'ı (Zaman Tahrif Cihazı) kullanarak çevrede ve insanlarda yaratabileceğimiz değişim gösterilmişti.
 
    Singularity'nin yeni videosunda yine bu cihazı kullanarak zamanı durdurma ve yavaşlatma gibi özellikleri kullanıp düşmanların saldırılarından nasıl kurtulacağımızın gösterilmiş.
 
    Zaten oyunun temeli de zamanda oynamalar yapma üzerine kurulduğundan saldırı, bulmaca ve savunmamız da neredeyse tamamen Time Manipulation Device'a bağlı.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Singularity Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Raven Software Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler