Sinner: Sacrifice for Redemption Ertelendi

11.04.2018 20:34 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Another Indie ve Çinli geliştirici Dark Star Game Studios, Souls serisinden esinlenen zorlayıcı aksiyon rol yapma oyunu Sinner: Sacrifice for Redemption'ın ertelendiğini duyurdu.

   Normalde 25 Nisan'da çıkış yapması planlanan Sinner: Sacrifice for Redemption aldığı bu erteleme ile birlikte artık 2018'in üçüncü çeyreğinde çıkacak.
 
   Ayrıca PlayStation 4, Xbox One, PC ve Mac platformlarının yanı sıra oyunun Switch'e de geleceği duyuruldu. Oyun tüm platformlar için eş zamanlı olarak çıkacak ve fiyatı da $18.99 olacak.
 
   Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sinner: Sacrifice for Redemption Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dark Star Game Studios Dağıtıcısı: Dark Star Game Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler