Sıra Tabanlı Strateji Oyunu The Hand of Merlin, 14 Haziran'da Tam Sürüm Olarak Geliyor

20.05.2022 11:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Sıra tabanlı roguelite rol yapma strateji oyunu The Hand of Merlin, Erken Erişim çıkacak ve 14 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için tam sürüm olarak çıkış yapacak.
 
Oyunun Konsol sürümü, PC versiyonunda yer alan sekiz ana güncellemeyi bünyesinde barındıracak. Bunun yanı sıra pasif beceriler, alternatif haritalar, çeşitli zorluk modları ve elden geçirilmiş görsel efektler gibi bir dizi yeni özellik ve oyun geliştirmesini içerecek.
 
The Hand of Merlin, Arthur efsanesinin kozmik dehşet ile karşılaştığı, sıra tabanlı bir rogue-lite RYO'dur. En fazla üç fani kahramanı yanına alarak bir grup kur ve Albion'dan Kudüs'e uzanan gözü kara bir macerada onlara rehberlik et. Kıyametin eşiğinde, zengin detaylara sahip orta çağ dünyasını keşfet. Tüccarlarla ticaret yap, kahramanlarını geliştir ve antik kalıntıları açığa çıkar. Ruhunun multiverse'ün dört bir köşesine dağılmış kayıp parçalarını ara ve kurtarabildiğin kadar dünyayı kurtar.
 
İnsan ve şeytani rakipleri alt etmek için ekip temelli ve sıra tabanlı savaşın taktiklerinde ustalaş. Düşmanların sert ve acımasız olacak; siper al, pusu kur ve koordine saldırılar düzenle, farklı Kahraman sınıfları ve yetenekleri arasında bir sinerji yarat. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/600610/The_Hand_of_Merlin/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Hand of Merlin Platformlar: PC Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Versus Evil Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler