Sıra Tabanlı Strateji RPG Fae Tactics 31 Temmuz'da PC için Çıkacak

18.07.2020 11:44 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Endlessfluff Games, sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu Fae Tactics için çıkış tarihi verdi.

31 Temmuz'da Steam ve Humble Store üzerinden çıkışını gerçekleştirecek.

Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Fae Tactics'te uzun zaman önce sihir dünyası ile doğal dünya birbirinden ayrılmıştır. Bir gün kapıdaki mühür bozulur ve bir zamanlar mit olduğuna inanılan Fae yaratıklar doğal dünyaya akın eder. İki dünyanın birleşmesi olumsuz sonuçlar doğurur ve savaş başlar.

Peony adlı genç bir büyücü olarak gizem ve tehlike dolu canlı bir dünyaya yolculuğa çıkacaksınız. Bu maceranızda benzersiz Fae yaratıklar ile savaşacak ve onları ekibinize katabileceksiniz, renkli karakterler ile tanışacak ve oyunun geniş dünyasını özgürce keşfedebileceksiniz.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fae Tactics Platformlar: PC Geliştirici: Endlessfluff Games Dağıtıcısı: Humble Bundle Presents Tür: Strateji Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: 31 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler