Sıra tabanlı strateji oyunu Dungeons of Aether 6 Nisan'da Switch'e geliyor

02.04.2023 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Aether Studios, 6 Nisan'da sıra tabanlı zindan temelli yapım Dungeons of Aether'i Switch konsolu için piyasaya süreceğini duyurdu. Dungeons of Aether, ilk olarak  Steam üzerinden PC için 28 Şubat'ta piyasaya sürüldü.
 
Sıra tabanlı taktik deneyimi Switch konsoluna aktarılıyor
 
 
 
Dungeons of Aether, Aether Studios ekibinden Nick 'ampersandbear' Blackwood tarafından tasarlanan sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, yoğun mücadeleyi ve sıra tabanlı savaş deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunda yaptığınız her seçim sizi zindanların derinliklerine ya da erken bir ölüme götürebiliyor. Bu yüzden seçimlerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor.
 
Dungeons of Aether'da her bir savaş benzersiz olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncu her turda farklı zorluklarla karşılaşıyor. Oyunda düşmanları alt etmek, hazineleri toplamak ve şans faktörünü lehinize çevirmek tamamen sizin elinizde oluyor.
 
Dungeons of Aether Switch duyurusu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons of Aether Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler