Sızıntı: Age of Empires IV Xbox Konsollarına Geliyor

13.01.2022 11:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Relic Entertainment ve yayıncı Xbox Game Studios'un 28 Ekim 2021 tarihinde yayınladığını strateji taktik oyunu Age of Empires IV, sadece PC platformuna çıkış yaptı. Resmi olarak herhangi bir konsola geleceği duyurulmasa da yakın zamanda ortaya çıkan sızıntılar, oyunun Xbox konsollarına geleceğini gösteriyor.
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan Aggiornamenti Lumia adlı bir kullanıcı tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Age of Empires IV, Xbox konsollarında test ediliyor. Lumia yayınladığı gönderide XIP_CAR_JANUARY_2022 kodunun artık kaynaklarda olduğunu belirtiyor. Yine Lumia, bu kodla beraber "Xbox konsollarında oyunun test edildiğini" bildiriyor.
 
Oyunun Xbox sürümü şu ana kadar resmi olarak onaylanmadı. Ancak Microsoft Flight Simulator'un konsola geçişi büyük bir başarıya imza attı. Bu başarının ardından Age Of Empires IV'ün de Xbox konsollarında yer edinmesi olası görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 22 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler