Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak!

18.04.2024 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber orta çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance geliştiricisi Warhorse Studios'un yeni bir oyun duyurmaya hazırlandığını aktardık. Geliştirici ekip, at üstünde bir şövalyenin yer aldığı bir gönderi içerisinde 18 Nisan yani bugün akşam saatlerinde (TSİ 21:00) yeni bir oyun duyurusunu planlanıyor.
 
Devam oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor 
 
 
 
Twitter üzerinden yayınlanan gönderi içerisinde ortaya çıkan kullanıcı yorumları doğrudan Kingdom Come: Deliverance’in devam oyunu olacağını aktarıyor. Şu anda Insider Gaming sitesinde yayınlanan yeni bir habere göre, duyurulacak oyunun Kingdom Come: Deliverance 2 olacağı ve oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
Diğer taraftan ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'te yayınlanacağını aktarabiliyoruz. 2018 yılında çıkış yapan Kingdom Come: Deliverance oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve devam oyunu heyecanla bekleniyordu. Şimdi ise gün içerisinde resmi bir tanıtım fragmanının ve detayların aktarılmasını bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler